Boskamp: "Milan alleen lost probleem niet op"

WOENSDAG, 3 AUGUSTUS 2011, 20:50 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Met Milan Jovanovic haalt Anderlecht een grote naam binnen, maar er rijzen twijfels over de fysieke paraatheid van de spits. Gazet van Antwerpen peilde naar de mening van Johan Boskamp. "Of het een goeie zet is? Ik weet het niet".


"Jovanovic heeft twee jaar niet gevoetbald, ik ben benieuwd of hij snel weer zijn beste niveau haalt. Hij zal zijn goaltjes wel meepikken. Zijn komst zal even een boost betekenen, maar Milan alleen gaat het probleem van Anderlecht niet oplossen", klinkt het.

"Ze hebben creatieve spelers op het middenveld nodig en de opbouw van achteruit moet veel beter", analyseert Boskamp. "Bovendien wordt de selectie van Anderlecht nu wel echt groot. Maar goed, het is leuk voor de Belgische competitie dat zo'n kleurrijk figuur terugkeert."

Straks herenigd met Mbokani?

Boskamp had Jova ook enkele maanden onder zijn hoede bij Standard. "Jovanovic heeft wel een enorm ego (lacht). Als Mbokani er ook nog bijkomt, trek ik mijn wenkbrauwen op. Die twee gozers konden bij Standard niet met elkaar opschieten. Dat zie ik nu opnieuw gebeuren."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.