Canesin Matos verlengt contract tot 2016

DONDERDAG, 4 AUGUSTUS 2011, 13:37 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht heeft de 19-jarige Fernando Canesin Matos een nieuw contract aangeboden. De talentvolle Braziliaan tekende voor vijf jaar bij tot 2016. Canesin Matos debuteerde in de laatste wedstrijd van vorig seizoen tegen Lokeren.


"Fernando is een voorbeeld voor vele jongeren. De mentaliteit die hij aan de dag legde om door te breken bij RSCA is exemplarisch te noemen", aldus manager Herman Van Holsbeeck.

"Zijn talent staat buiten kijf en hij heeft nog een ruime progressiemarge. Dat hij het op korte tijd schopte tot de A-ploeg is vooral te wijten aan zijn uitstekende instelling. Zo leerde hij op korte tijd Frans om zich zo snel mogelijk te kunnen integreren in België."

"Canesin is een wissel voor de toekomst en past als voetballer bij de stijl van het huis. Zijn contractverlening past in onze strategie om jong talent voor lange tijd aan Anderlecht te binden."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.