De donderdag van Jovanovic

VRIJDAG, 5 AUGUSTUS 2011, 09:32 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Milan Jovanovic werd gisteren erg hartelijk verwelkomd in Anderlecht. oorzitter, manager, spelers en trainers, allemaal vielen de Serviër in de armen. Het Laatste Nieuws reconstrueerde de drukke donderdag van Jovanovic.


Wel twintig keer belde Milan Jovanovic woensdag met Herman Van Holsbeeck toen die met Liverpool om de tafel zat. "Is de deal rond, Mister Herman?", zo wilde hij telkens weten. Toen om 18 uur alles was afgerond, viel een enorme last van Jovanovic' schouders. Gisteren kwam hij dan naar België.

10.25 uur: Milan Jovanovic landt op Zaventem en wordt er opgewacht door zijn zaakwaarnemer Dejan Veljkovic. De Serviër liet zich gewillig fotograferen en maakte tijd voor een babbeltje met de aanwezige journalisten.

10.50 uur: Met de auto gaat het naar het Pullman-hotel om zich even op te frissen. Van Holsbeeck verwacht hem immers zo snel mogelijk in Neerpede.

11.45 uur: Jovanovic maakt een haast triomfantelijke intrede in het nieuwe trainigscomplex van Anderlecht. Perschef David Steegen en teammanager David Garcia heten hem als eerste welkom. Na een kort babbeltje met clubsecretaresse trekt hij naar het bureau van Van Holsbeeck, maar ook Roger Vanden Stock op hem wacht. De drie zitten een uur samen.

12.50 uur: Ariël Jacobs en de technische staf komen Jacobs goede dag zeggen. In het clubrestaurant wordt hij aan zijn nieuwe ploegmaats voorgesteld en deze schudden hem één voor één de hand. Ook zij lijken enorm opgelucht over de kwaliteitsinjectie. Vooral Olivier Deschacht is enthousiast.

13.15 uur: Jovanovic luncht in het clubrestaurant samen met Van Holsbeeck en Vanden Stock.

14.00 uur: In het Parc Leopold-ziekenhuis in Brussel ondergaat Jovanovic zijn medische testen. Zijn knieën, enkels en buikspieren werden gecontroleerd. De cardiologische tests volgen later.

16.00 uur Jovanovic verlaat het ziekenhuis en keert terug naar het Pullman-hotel om wat te rusten.

20.00 uur: In het restaurant van het Pullman-hotel geniet Jovanovic na van een drukke dag. Hij praat ook nog even met de pers.

De volgende dagen van Jovanovic

Vandaag zal Jovanovic met de physical trainer van Anderlecht aan zijn conditie werken. Om 17 uur tekent hij op een persconferentie dan zijn tweejarig contract. Voor de wedstrijd tegen KV Mechelen zal hij worden voorgesteld aan de fans.

Morgen of ten laatste zondagochtend vliegt Jovanovic terug naar Servië om er de interland in Rusland voor te bereiden. Donderdag wordt hij dan opnieuw in Anderlecht verwacht.

Bron: Het Laatste Nieuws



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.