Jacobs eist revanche tegen KV Mechelen

VRIJDAG, 5 AUGUSTUS 2011, 10:37 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Drie punten en goed voetbal, dat zal er straks nodig zijn om de boel rustig te houden. Ariël Jacobs beseft dit en verwacht na de misstap in Leuven een passend antwoord. "Wie nu niet op revanche uit is, kan beter stoppen."


"Natuurlijk staat de wedstrijd tegen Mechelen in het teken van revanche", zo vertelde Jacobs gisteren op een persconferentie. "De mensen denken dat alles rond Anderlecht negatief is. Laat ze maar in die overtuiging. In Leuven heb ik positieve en negatieve zaken gezien."

"Als die bal in de laatste minuten niet binnengaat, dan wordt er deze week met geen woord gerept over die zogenaamde druk. Dan spreek ik niet eens over die kans van Juhasz. Achteraf zag ik op de televisiebeelden hoe makkelijk die kans wel was", aldus de Anderlecht-coach.

"Rechtsbackpositie koste ons al veel punten

Nieuwkomers Samuel en Odoi kenden op Leuven een ongelukkig debuut. Vanavond krijgen de twee een kans om zich te herpakken. "Dennis beseft meer dan wie ook dat hij zijn ploeg in de steek heeft gelaten. Die rechtsachterpositie heeft ons de laatste jaren door uitsluitingen al veel punten gekost."

"Maar je mag niet alles herleiden tot de uitsluiting van Denis. We slikten twee doelpunten omdat we telkens onnodige fouten maakten. Bij het eerste doelpunt begingen we een overtreding op 35 meter van ons doel, terwijl die speler van Leuven geen weg meer uit kon met de bal."

Bron: Het Nieuwsblad, Gazet van Antwerpen



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.