Zetterberg: eens verliezen zou goed zijn

ZATERDAG, 26 JULI 2003, 21:15 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Pär Zetterberg zit zaterdagavond op de bank in de oefenwedstrijd tegen RKC. De kans is ook reëel dat Anderlecht woensdag zonder hem begint in Boekarest.(LN) "Zolang het eerlijk gebeurt, leg ik me erbij neer", reageert de Zweed.

Trainer Broos kiest voor de spelers die het vorige seizoen succesvol beëindigden. Ik moet mijn plaats nog verdienen." Op de vraag of hij al denkt aan zijn job als technisch adviseur, antwoordt Zetterberg: "Absoluut niet. Ik denk en leef alleen als speler. Ik heb mijn fierheid nog. Griekenland was lang de hel. Ik zal niet snel meer panikeren."
Hoewel Anderlecht nog geen enkel oefen- duel verloor en zelfs nog geen doelpunt incasseerde, is Pär Zetterberg niet zo optimistisch over de winstkansen van Anderlecht, woensdag in Boekarest. (LN) "Geen enkele tegenstander kon ons in moeilijkheden brengen, maar mogen we daarom gerust zijn?", vraagt de Zweed zich af. "Ik denk niet dat Le Havre, RBC, laat staan Grimbergen, zo sterk zijn als Rapid Boekarest." "Ik wil best eens verliezen, zoals Club Brugge in Berlijn (4-0). Dan zie je wat goed is en wat beter moet. Hopelijk kan RKC zaterdag wat weerwerk bieden."




anderlecht-online forum