Jovanovic: "Mentaal klaar om te vlammen"

VRIJDAG, 5 AUGUSTUS 2011, 19:43 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Milan Jovanovic werd vrijdag officieel voorgesteld op een persconferentie in het Constant Vanden Stock-stadion. Donderdag onderging de Serviër medische tests en vandaag tekende hij een contract voor twee seizoenen.


Jovanovic zal bij Anderlecht met het rugnummer 11 spelen. "Ik ben heel blij terug in België te zijn, voor mijzelf, maar ook voor mijn familie. In Liverpool konden we moeilijk aarden. Ik weet dat de fans veel van mij verwachten en ik ben er klaar voor. Mentaal, want fysiek ben ik zeker nog niet 100%. Ik wil zo vlug mogelijk klaar zijn om te vlammen."

"Ik ben wel heel moe, want de onderhandelingen waren heel lang. Ik moet meneer Van Holsbeeck bedanken, want hij heeft er echt alles aan gedaan om me bij Anderlecht te krijgen."

Mogelijk ontmoet Jovanovic binnenkort zijn ex-ploegmaat Mbokani bij Anderlecht. "Ik heb de laatste dagen weinig contact met hem gehad, want ik was bezig met mijn transfer te regelen. Ik zou het heel fijn vinden moest hij ook komen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.