"Jovanovic is de leider die we nodig hadden"

VRIJDAG, 5 AUGUSTUS 2011, 22:00 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Herman Van Holsbeeck heeft er zware onderhandelingen met Liverpool opzitten maar met succes. Milan Jovanovic speelt de komende seizoenen in paars-witte loondienst. "Hij is de leider die we nodig hadden", aldus de manager.


"Jovanovic kan ons spelers beter laten presteren. We hebben veel brave jongens maar we misten een leider. Dat is Milan zeker. Dat heb ik tijdens de onderhandeling ondervonden. Hij heeft persoonlijkheid en weet erg goed wat hij wil."

"We rekenen op revanchegevoelens bij hem. Hij wil aan Europa laten zien dat hij geen eerlijke kans gekregen heeft."

Over Lukaku: "We zijn al een aantal maanden aan het praten met Chelsea, maar er is nog geen akkoord. Het hangt eigenlijk vooral van Chelsea af."

Over Mbokani: "Die onderhandelingen slepen aan en niet in de goede zin. Maar we hebben een alternatief achter de hand. Die optie gaan we nu nadrukkelijker onderzoeken."

Over de EL-loting: "We hebben met Bursaspor de moeilijkste tegenstander geloot. Onze scouts hebben ons al gezegd dat we de Turken moeten wantrouwen. Het zal een uitdaging worden."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.