Jacobs: "Speelden bevrijd na goal Suarez"

ZATERDAG, 6 AUGUSTUS 2011, 10:25 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Voor Ariël Jacobs is de zege tegen Mechelen een opsteker, maar even loerde het OHL-spook om de hoek. "We waren niet constant genoeg voor de rust. En als zij dan uit het niets scoren, valt de hemel op je hoofd", aldus de coach.


"Je voelde de twijfel in de groep sluipen maar ik vond dat ze mentale weerbaarheid getoond hebben", vertelde Jacobs aan Sporza.be. "Hier moet ik ook het publiek bedanken dat ons gesteund heeft, ook na de 1-1. De snelle 2-1 was een bevrijding voor ons. We waren balvaster en hielden door de geboden ruimte de druk hoog."

"De Sutter vond ik een lichtpunt. Hij maakte al een goeie indruk op training en scoorde twee keer in een oefenmatch. Vanavond deed hij het heel verdienstelijk. Ik heb hem zelfs iets te lang op het veld laten staan, hij zat op zijn tandvlees. Ook Canesin deed het goed. Je ziet dat hij veel potentieel heeft", besloot Jacobs.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.