Van Holsbeeck: "Favoriet tegen Bursaspor"

ZATERDAG, 6 AUGUSTUS 2011, 13:27 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht neemt het in de play-offs van de Europa League op tegen het Turkse Bursaspor. Herman Van Holsbeeck reageert gematigd positief. "Een moeilijke loting, maar in het verleden deden we het steeds goed tegen Turkse ploegen."


Bursaspor werd vorig jaar derde in de Turkse competitie, twee jaar geleden werd het zelfs kampioen. "Toch ben ik blij dat we ploegen ontlopen uit landen waar het seizoen al bezig is. Het Oekraïnse Vorskla Poltava bijvoorbeeld heeft er al vier speeldagen opzitten en staat momenteel 2de in de competitie. In eerdere campagnes hebben we al gemerkt dat het moeilijk voetballen is tegen ploegen die al verder staan", aldus Van Holsbeeck in De Morgen.

"Ook het feit dat we eerst uit spelen is een voordeel. Anderlecht is voor mij favoriet ja. Anderlecht is altijd favoriet, dat zijn we aan onze stand verplicht. Behalve als we tegen AC Milaan of Real Madrid moeten spelen, dan zijn we misschien lichtjes de underdog."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.