Vanden Stock: "Herman, dank voor Jovanovic"

ZATERDAG, 6 AUGUSTUS 2011, 13:31 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Tijdens de officiële voorstelling van Milan Jovanovic had Roger Vanden Stock een speciale vermelding klaar voor Herman Van Holsbeeck. "Ik wil mijn manager nadrukkelijk bedanken en feliciteren", zo sprak de Anderlecht-voorzitter.


"Er is de laatste tijd veel kritiek en er wordt gezegd dat hij zijn job niet goed doet, maar ik weet dat Herman de jongste maanden keihard gewerkt heeft om meerdere dossiers tot een goed einde te brengen", aldus Vanden Stock.

"Tegen eind augustus willen we nog een transfer doen. Met Milan Jovanovic is bewezen dat we wel nog geld en uitstraling hebben om topspelers te halen."

Van Holsbeeck: "Liever minder betalen dan geen fluitconcert"
Herman Van Holsbeeck aanvaardde de complimenten van zijn baas met veel genoegen. "De woorden van de voorzitter zijn een hart onder de riem. We hadden Jovanovic ook al op de fandag kunnen voorstellen, maar dan was hij nog duurder geweest. Dan krijg ik liever een fluitconcert."

"Ach, ik begin aan mijn negende jaar als Anderlecht-manager. Zowel Standard als Club Brugge hebben in die periode drie of vier sportief directeurs gehad. Ik ben hier nog."

Bron: Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.