Henrotay: "Romelu zal slagen bij Chelsea"

ZONDAG, 7 AUGUSTUS 2011, 13:03 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Volgens Christophe Henrotay, de manager van Lukaku, is de transfer een goede zaak voor alle partijen. "Er is een deal bereikt waar iedereen beter van wordt", aldus Henrotay. "Er moeten wel nog enkele details geregeld worden."


Anderlecht had Lukaku graag nog een seizoen gehuurd, maar dat zagen The Blues niet zitten. "Dat was de wens van Roger Vanden Stock en de technische staf van Anderlecht, maar Chelsea heeft dat geweigerd", bevestigt de manager.

Henrotay is er wel van overtuigd dat Lukaku het zal maken bij de topclub uit Londen. "Als de trein van Chelsea passseert dan moet je daar op springen", zegt de zaakwaarnemer. Het is een unieke kans en wie neen zegt tegen Chelsea is niet ambitieus."

De concurrentie bij Chelsea oogt anders wel indrukwekkend. "Chelsea heeft een aantal spitsen als Drogba en Anelka die het einde van hun carrière naderen", weet Henrotay. "Romelu kan in hun voetsporen treden, maar ze verwachten dit seizoen nog geen 30 goals van hem. Er zal geen druk zijn bij Chelsea."

Over de transferprijs wou hij niets kwijt. "Er is afgesproken om niet te communiceren over de transfersom. Het is alleszins één van de grootste Belgische transfers ooit."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.