Deschacht: "Heb vertrouwen dat Lukaku slaagt"

MAANDAG, 8 AUGUSTUS 2011, 09:25 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Olivier Deschacht beseft dat Anderlecht met Romelu Lukaku veel kwaliteit verliest. "Voor ons is zijn vertrek een groot verlies. We verliezen niet alleen een hele goeie voetballer, maar ook een toffe gast en een persoonlijkheid."


"Romelu is altijd met zijn voetjes op de grond gebleven en nooit arrogant geworden, ondanks al zijn succes", aldus Deschacht in Het Laatste Nieuws. "Net omdat hij zo'n toffe gast is, gun ik hem deze transfer zeker. Hopelijk slaagt hij. Maar daar heb ik wel vertrouwen in."

Via Twitter eiste Deschacht alvast het eerste Chelsea-shirt van Lukaku op en dat was niet zomaar een grapje. "Het was de inzet van een weddenschap. Ik had hem gezegd dat hij gebuisd zou zijn voor zijn theoretisch rijexamen, hij wou dat niet geloven", aldus de Anderlecht-kapitein.

"Toen hebben we afgesproken dat ik zijn eerste truitje bij zijn nieuwe club zou krijgen als ik gelijk had. En hij wàs de eerste keer gebuisd. Ik kijk uit naar dat truitje, het wordt een mooi exemplaar voor mijn collectie."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.