Transfer Juhasz naar Rangers afgesprongen

MAANDAG, 8 AUGUSTUS 2011, 22:03 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

De transfer van Anderlechtverdediger Roland Juhasz naar het Schotse Glasgow Rangers gaat niet door. Dat vertelde Vladan Filipovic, de manager van Juhasz, aan de Hongaarse pers. Juhasz blijft dus tot op nader order bij paars-wit.


"Jammer genoeg zullen we niet tot zaken komen", aldus Filipovic. "Anderlecht heeft beslist dat het Juhasz niet langer wil verkopen."

Een deal leek nochtans in de maak toen de Rangers een derde bod deden dat dicht in de buurt kwam van de vraagprijs van Anderlecht. Volgens Filipovic heeft Anderlecht zich niet aan zijn woord gehouden om Juhasz te laten vertrekken. "We zijn erg teleurgesteld in de club, inclusief Herman Van Holsbeeck. Ik weet dat er in voetbal veel kan gebeuren, maar dit had ik toch niet verwacht."

"Juhasz was klaar voor een stap hogerop. Schotland zou in dat opzicht een goede zaak zijn geweest, maar deze wending is heel nefast voor zijn carrière", besluit de spelersmakelaar.

Bron: Scottisch Television



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.