Ook Sarr en Boyata konden Juhasz opvolgen

DINSDAG, 9 AUGUSTUS 2011, 08:55 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Hoewel de transfer van Roland Juhasz niet doorgaat, circuleerden gisteren verschillende namen om hem op te volgen. Zo werd Mohammed Sarr (ex-Standard) aanboden en deden werden ook Timothy Derijck en Dedryck Boyata genoemd.


Sarr staat sinds vorig seizoen onder contact bij Hercules Alicante, maar komt daar amper aan spelen toe. Bij Anderlecht werd hij aangeboden met de vraag meteen te antwoorden, maar daar ging paars-wit niet op in.

Timothy Derijck zou een concretere optie geweest zijn, maar binnen het bestuur heerst er verdeeldheid over zijn komst. Men is nog niet vergeten hoe hij in 2005 een transfer naar Feyenoord forceerde door te dreigen met de wet van '78. Momenteel speelt hij bij ADO Den Haag, waar hij onlangs een verbeterd contract afsloeg en weg kan voor een gelimiteerd bedrag. Anderlecht scoutte Derijck vorig seizoen meerdere keren en telkens kreeg hij een positief rapport.

Bron: Het Laatste Nieuws, Het Belang van Limburg



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.