Biglia: "Waarom zou ik vertrekken?"

DINSDAG, 9 AUGUSTUS 2011, 09:15 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Amper enkele dagen was hij terug uit Argentinië of Lucas Biglia dirigeerde Anderlecht tegen KV Mechelen. "Wetende dat ik nog niet honderd procent fit ben, ben ik tevreden met mijn prestatie. Tegen Lokeren wil ik fitter zijn."


Het is Biglia ook niet ontgaan dat Fernando Canesin Matos en Matias Suarez in erg goede doen zijn momenteel. "Matias maakt duidelijk vooruitgang, hij toont dat hij op een hoog niveau kan voetballen", aldus Biglia vandaag in Het Nieuwsblad.

"Hij past zich ook steeds beter aan de groep aan, en de groep aan hem. Hij is goed in zijn vel. Hij moet zich technisch niet meer bewijzen en als het goed in het kopje zit gaat alles goed."

"Blijven voor de supporters"

Intussen blijven de media speculeren over een transfer van Lucas Biglia. Zelf gaf hij al meermaals aan toe te zijn aan een stap hogerop, maar hij wil niet naar eender waar vertrekken.

"Ik ga ervan uit dat ik blijf. Ik heb net voor vier seizoenen bijgetekend en er is geen concreet bod, dus waarom zou ik vertrekken? Ik wil ook blijven voor de supporters. Zij hebben altijd een belangrijke rol gespeeld voor mij", zo klinkt het nu.

"Vakantie nodig om hoofd leeg te maken"

Na de deelname aan de Copa America duurde het even voor Biglia terug in Anderlecht was. Dit leidde bij sommige analysten tot kritiek. "Ik heb na de Copa wat langer vakantie nodig gehad om mijn hoofd leeg te maken."

"De Copa America is nog niet verteerd. Het ligt nog zeer moeilijk. Persoonlijk ben ik tevreden met mijn prestaties op de Copa America en met de kans die ik heb gekregen. De ontgoocheling is eerder collectief", zo besluit de Argentijnse middenvelder.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.