Jordan: "Romelu slaapt al even in Chelsea-shirt"

DINSDAG, 9 AUGUSTUS 2011, 10:54 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Romelu Lukaku mag voorlopig nog niet reageren op zijn transfer naar Chelsea, maar voor zijn broer geldt geen spreekverbod. "Romelu wist het al een week. Hij kwam naar me toe en zei: 'Ik ga vertrekken'. Daarna was hij sprakeloos."


"Hij had een uitdrukking op zijn gezicht die ik nooit eerder heb gezien. Ik kan het niet uitleggen, je had erbij moeten zijn. Romelu was in de wolken. Ik ben supercontent voor hem", aldus Jordan in Het Nieuwsblad en Het Laatste Nieuws.

Als jongere broer beseft Jordan als geen ander dat Romelu een jongensdroom ziet uitkomen. "Al sinds hij klein was, kiest hij op PlayStation maar één club. Nu gaat hij er spelen. Hij slaapt zelfs al een tijdje in het truitje van Chelsea."

"Nu moet ik doorbreken"

Door het realiseren van deze droom, kan Romelu een andere niet waarmaken. "Zijn droom om ooit samen in dezelfde ploeg te spelen, zal nu niet meer lukken. Maar ook dat had ik al wel zien aankomen."

"Ik heb al langer gedacht dat ik hier niet zou samenspelen met mijn broer, dat hij zou vertrekken, dus ontgoocheld ben ik daarover niet. Ik ben nu de enige Lukaku. Het zou al leuk zijn als ik op mijn beurt zou kunnen doorbreken bij Anderlecht."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.