Anderlecht bevestigt komst Mbokani

DINSDAG, 9 AUGUSTUS 2011, 17:40 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht heeft officieel bevestigd dat Dieumerci Mbokani terugkeert naar het Astridpark. "We beseffen dat deze overgang gevoelig ligt, maar Mbokani heeft een geweldige honger naar sportief eerherstel", zegt Roger Vanden Stock.


“Mbokani beseft dat hij bepaalde fouten heeft gemaakt”, aldus de Anderlecht-voorzitter. “Er is veel gezegd en geschreven over het gedrag van de aanvaller, maar zowel de technische staf als het bestuur geloven in het talent van Dieumerci.”

“Zijn motivatie is groot om met RSCA prijzen te winnen. Dat blijkt uit de vele gesprekken die we met hem voerden. De overgang is een weloverwogen beslissing geweest. Het is nu aan de speler om de harten van alle fans te heroveren.”

Zonder problemen tijdens de medische testen kan Mbokani bij Anderlecht een contract ondertekenen voor drie seizoenen met optie voor een vierde. Over de transfersom deed paars-wit geen mededeling.

Bron: RSCA.be



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.