Mbokani: "Jeugdzonden achter mij laten"

WOENSDAG, 10 AUGUSTUS 2011, 09:26 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Dieumerci Mbokani landde gisteren rond middernacht op Zaventem. Het Laatste Nieuws kon de Congolees al een eerste reactie ontlokken over zijn transfer naar Anderlecht. "Ik wil laten zien dat ik niet afgeschreven ben", zo zei hij.


"Anderlecht is voor mij de beste keuze om mijn carrière nieuw leven in te blazen", aldus een zichtbaar opgeluchte Mbokani. "Dit weekend kan ik nog niet klaar zijn, volgend weekend wel."

Gezien zijn verleden reageren sommige fans en volgers nogal sceptisch op zijn komst, maar Mbokani wil hun ongelijk bewijzen. "Ja, ik heb ook fouten gemaakt. Jeugdzonden die ik zo snel mogelijk achter mij wil laten door opnieuw te presteren op het veld."

"Ik wil laten zien dat ik niet afgeschreven ben. Ik wil hier weer scoren en met mijn nieuwe ploegmaats voor de prijzen gaan. Ik ben naar Anderlecht gekomen om titels te pakken", aldus de nog altijd maar 25-jarige aanvaller.

Transfersom: 3,3 miljoen euro

Vandaag legt Mbokani zijn medische tests af bij Anderlecht, waarna hij terug vliegt naar Monaco. Vrijdag zakt hij dan weer af naar België en dan zal hij ook zijn contract tekenen. Volgens Het Laatste Nieuws betaalt Anderlecht Monaco 3,3 miljoen euro voor Mbokani. Een jaar geleden betaalde de Franse club goed het dubbele aan Standard.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.