"Mbokani's verleden telt niet meer"

DONDERDAG, 11 AUGUSTUS 2011, 09:47 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Met de komst van Dieumerci Mbokani heeft Anderlecht mogelijk zijn laatste transfer afgerond. Dat liet voorzitter Roger Vanden Stock gisteren uitschijnen. "Ik denk dat ons huiswerk voor het seizoen 2011-2012 nu af is", sprak hij.


"We zaten al heel lang met het aanvalsduo Jova-Mbokani in ons hoofd, maar als er eentje in Liverpool speelt en de ander bij Monaco, dan was al snel duidelijk dat het niet evident zou worden", wist Vanden Stock. "Daarom heeft het allemaal ook wat langer aangesleept, maar we zijn heel blij dat we beiden nu toch aan onze kern kunnen toevoegen."

Over de persoon Mbokani is heel wat geschreven en gezegd, maar Vanden Stock heeft een duidelijke boodschap. "Een echte supporter moet het verleden vergeten, het verleden is voorbij en telt niet meer, enkel de toekomst is nu belangrijk."

"En als bestuur moeten we erkennen dat het ook deels onze schuld is. We hebben Dieumerci in het verleden niet naar waarde geschat. Maar dat is allemaal verleden tijd, nu geloven we in hem. En we willen winnen met hem. Ik vraag dan ook aan de supporters om hem opnieuw in de armen te sluiten."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.