Veselinovic: "Ik wil me tonen bij Kortrijk"

VRIJDAG, 12 AUGUSTUS 2011, 09:26 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Dalibor Veselinovic werkte gisteren zijn eerste training bij Kortrijk af. De door Anderlecht verhuurde spits klonk achteraf erg positief. "Iedereen was heel vriendelijk. Ik werd alvast goed ontvangen", zo vertelde hij.


Bij Anderlecht was er na de komst van Mbokani geen plaats meer voor Veselinovic. Paars-wit hoopt dat de Serviër zich nu bij Kortrijk verder kan ontwikkelen. "Op dit moment is het voor mij beter dat ik naar hier kom. Kouyaté, die ook door Anderlecht werd uitgeleend aan KVK, was enthousiast over deze club", aldus Veselinovic in Het Laatste Nieuws.

De Serviër heeft ondanks zijn uitleenbeurt geen spijt dat hij afgelopen winter voor Anderlecht koos. "Uiteindelijk was dat een goede keuze. Ik speelde er enkele goede matchen. Ik behoorde veertien keer tot de selectie. Anderlecht telt dit seizoen wel meer dan veertig kernspelers. De lijst van wie niet speelt, is altijd groter dat zij die wel tot de selectie van achttien spelers behoren."

"Ik wil me nu tonen bij Kortrijk. In de eerste plaats naar de coach toe. Met hem had ik nog geen persoonlijk gesprek. Dat is voor binnenkort. Op het aantal goals dat ik hier wil scoren, wil ik geen getal plakken. Het is beter het te bekijken van match tot match", besluit Veselinovic.

Mogelijk kan Veselinovic dit weekend al debuteren voor zijn nieuwe club. KVK doet er alles aan om hem speelgerechtigd te krijgen, zo bevestigt coach Hein Vanhaezebrouck.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.