Villas-Boas: "Lukaku mocht ons niet ontsnappen"

ZATERDAG, 13 AUGUSTUS 2011, 18:14 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Op zijn persconferentie voor de partij tegen Stoke, sprak Chelsea-coach André Villas-Boas over het aantrekken van Romelu Lukaku. Als vandaag de laatste details afgerond raken, zit Lukaku mogelijk morgen al op de bank.


Chelsea mist morgen spits Sturrigde wegens schorsing en Torres is nog onzeker nadat hij woensdag met Spanje een hersenschudding opliep. Dit opent perspectieven voor Lukaku. "Als hij speelgerechtigd is zie ik geen problemen om hem in mijn kern op te nemen", aldus Villas-Boas. "Al moet Lukaku zijn nieuwe ploegmaats, zowel op als naast het veld, uiteraard nog leren kennen en dat vergt tijd."

De nieuwe Portugese coach van Chelsea is alvast blij met zijn nieuwe spits. "Lukaku was zo'n speler die ons niet mocht ontsnappen. Eigenlijk was onze aanval al competitief en competent genoeg, maar we konden ons niet permitteren om zo'n jong talent te verliezen. Als je ziet wat hij de voorbije jaren bij Anderlecht heeft gepresteerd, is dit een goede keuze."

Bron: Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.