Legear: "Ik blijf nog één seizoen"

DINSDAG, 16 AUGUSTUS 2011, 08:49 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Jonathan Legear mocht na zijn blessure tegen Lokeren een kwartier invallen. "Binnen twee tot drie weken hoop ik weer helemaal top te zijn", zo sprak hij achteraf. Hij liet ook weten deze zomer niet meer te willen vertrekken.


"Ik heb een goed gesprek gehad met mijn entourage. Daarbij heb ik uitgemaakt dat ik nog een jaar blijf", aldus Legear in de kranten. "Anderlecht heeft mij veel gegeven, dan moet je ook correct zijn. Als ik de club kan helpen en de ploeg een surplus kan geven, dan zal ik dat met plezier doen."

De rechterflankspeler hoopt op een plaatsje in de nieuwe Anderlecht-aanval. "Kan je je voorstellen: ik rechts, Jovanovic links, Mbokani diep en Suarez daar achter? Dat zou fantastisch zijn", zo droomt hij weg.

Dat de plaatsjes duur worden, lijkt hem niet te deren. "Concurrentie op rechts? Hoeveel kunnen er echt op rechts spelen? Suarez misschien en Molins als die terugkomt, maar voor de rest zie ik geen echte rechterflankspelers."

Bron: Het Laatste Nieuws, Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.