Kortrijk blij met gehuurde Anderlecht-spitsen

WOENSDAG, 17 AUGUSTUS 2011, 15:30 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Met Pablo Chavarria en Dalibor Veselinovic huurt KV Kortrijk twee spitsen van Anderlecht tot het einde van dit seizoen. KVK-trainer Hein Vanhaezebrouck spreekt van een win-win-situatie voor beide clubs.


Het afgelopen weekend speelde Vanhaezebrouck Chavarria uit op de rechterflank en liet hij Veselinovic invallen in de punt van de aanval. Beide spelers lieten een goede indruk na.

"Chavarría's grootste wapen is zijn snelheid, hij is de snelste van de hele groep. En Veselinovic is een sterke beer, maar kan ook voetballen. Ze zijn allebei heel gretig en toonden in de eerste week een prima mentaliteit", aldus Vanhaezebrouck vandaag in Sport/Voetbalmagazine.

Kouyaté als voorbeeld

Volgens Vanhaezebrouck is het geen toeval dat Anderlecht beide spelers aan Kortrijk uitleent. "Men weet dat ze beter zullen terugkeren naar het Astridpark", zo denkt hij. Cheikhou Kouyaté is hier het voorbeeld van.

"Twee jaar geleden hebben we Kouyaté op scherp gesteld en een seizoen later maakte hij samen met Lucas Biglia en Jelle Van Damme deel uit van het supermiddenveld dat Anderlecht naar de titel heeft geleid."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.