Safari: "Belangrijk om tegendoelpunt te mijden"

WOENSDAG, 17 AUGUSTUS 2011, 23:04 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Behrang Safari gelooft dat Anderlecht morgen een lastige klus wacht tegen Bursaspor. "Turkse clubs zijn gekend voor hun fantastische aanhang, in eigen stadion kunnen ze altijd net dat ietsje meer", zo beseft de Zweedse verdediger.


Hoewel Bursaspor niet de uitstraling heeft van een Galatasaray of Fenerbaçhe, moet het de laatste jaren niet onderdoen voor de grote clubs uit Istanboel. "Bursaspor is een sterk team", aldus Safari op de persconferentie vanmiddag.

"Ze hebben meer dan genoeg ervaring dus. Het wordt een moeilijke match. Het zal er op aankomen om heel geconcentreerd aan de wedstrijd te beginnen. In het kader van de terugmatch wordt het vooral belangrijk om geen tegendoelpunt te slikken."

Extra druk ervaart Safari niet voor deze match. "Bij Basel kende ik ook druk, en eigenlijk is die bij Anderlecht net hetzelfde. Ik heb daar mee leren leven en eerlijk gezegd heb ik wel graag druk. Druk is goed, zo weten spelers dat ze moeten presteren."

Bron: RSCA.be



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.