Verhuur Kaminski aan OHL nog niet afgerond

DONDERDAG, 18 AUGUSTUS 2011, 09:05 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

De verhuur van kersvers Anderlecht-doelman Thomas Kaminski aan OH Leuven is nog niet afgerond. Een financiële discussie is volgens OHL de reden. De Leuvenaars hopen de deal wel snel af te ronden.


"We zijn nog niet tot een vergelijk gekomen wat de financiële voorwaarden betreft", zegt Chris Vandebroeck, woordvoerder van OHL, in Het Laatste Nieuws. "De kans is reëel dat het tot een akkoord komt, maar dat zal dan ten vroegste vrijdag zijn, want donderdag is manager De Koster niet in het land."

Volgens sommige bronnen zou er nog een andere reden spelen voor het uitblijven van een akkoord. Zo zou OHL-coach Ronny Van Geneugden Kaminski niet zomaar een basisplaats willen beloven. Huidig doelamn Yves Lenaerts speelde zondag op Club Brugge immers een erg sterke wedstrijd.

Mochten OHL en Kaminski geen akkoord bereiken, dan zetten de Leuvenaars hun geld op Eupen-keeper Radek Petr. Voor Kaminski zouden Roda JC en VVV dan opties zijn, zo beweert zijn manager Patrick De Koster.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.