Kljestan en Jovanovic kennen Bursaspor

DONDERDAG, 18 AUGUSTUS 2011, 10:40 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Terwijl Bursaspor voor de meeste een nobele onbekende is, lopen bij Anderlecht toch twee spelers rond die via hun connecties meer info over de club konden verzamelen. Sacha Kljestan en Milan Jovanovic zijn de spionnen van dienst.


Van bij de Amerikaanse nationale ploeg kent Kljestan Jozy Altidore, een spits die vorig seizoen bij Bursaspor speelde. “Hij vertelde mij dat het jongens zijn die hun voet niet terugtrekken”, aldus Kljestan in Het Nieuwsblad.

“Ik ken ook hun nieuwe spits Teteh Bangura. Hij was nog ploegmaat van mijn broer Gordon bij Cleveland City in de Amerikaanse tweede klasse. Daar was hij bankzitter en hij werd zelfs uitgeleend aan het kleine Cascade Surge. Daarom is het opmerkelijk dat hij dit jaar bij het Zweedse AIK 15 goals maakte in 17 matchen. Blijkbaar heeft hij een enorme evolutie gemaakt.”

Milan Jovanovic mag dan weer Milan Stepanov, verdediger van Bursaspor, tot zijn kennissenkring rekenen. "'Toen ik bij Novi Sad in Servië voetbalde, speelde hij bij de jeugdploegen. Ik heb hem al gebeld en hij zei me dat Bursaspor een stevige ploeg is met luidruchtige supporters. Stepanov zelf is ook een sterke boy. Onze aanvallers zullen dus stevig op hun benen moeten staan en snel zijn", zo weet Jovanovic.




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.