Jovanovic: “Voor mezelf, team, coach en bestuur”

VRIJDAG, 19 AUGUSTUS 2011, 11:23 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Met zijn eerste doelpunt in paars-wit shirt bezorgde Milan Jovanovic Anderlecht een riante uitgangspositie tegen Bursaspor. Na de match slaagde hij er niet in zijn enthousiasme te verbergen. "Anderlecht speelde een grote match."


“Voor mezelf en de ploeg is dit een heel mooie avond”, aldus Jovanovic in Het Nieuwsblad. “Zo'n goeie match geeft vertrouwen. Het was zelfs beter dan verwacht. We hebben een heel jong team met weinig ervaring. We hebben de fantastische atmosfeer van de Turkse fans goed doorstaan.”

Na zijn doelpunt rende Jovanovic meteen naar Ariël Jacobs. “Ik ben ze speciaal gaan vieren met de coach omdat ik een goed gevoel bij hem heb. De trainer wilde mij al heel lang naar Anderlecht halen. Ik hoop dat ik met hem dezelfde relatie kan opbouwen als met Bölöni bij Standard.”

Ook voorzitter Roger Vanden Stock en manager Herman Van Holsbeeck werden in het dankwoord van Jovanovic betrokken. “Ik ben erg tevreden voor hen. Ik wilde hen iets teruggeven omdat ze mij naar Anderlecht hebben gebracht.”



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.