Zitka weer in doel?

DINSDAG, 23 NOVEMBER 2004, 00:15 - Skyhawk
Anderlecht-Online No Image Found

Moet doelman Tristan Peersman woensdag tegen Valencia plaats ruimen voor Daniel Zitka? Anderlecht-trainer Hugo Broos denkt in ieder geval sterk na over de keeperskwestie. "Ik ben er nog niet uit", zei hij gisteren na de training.


Bij de vorige blundermomenten nam de sportieve baas van het Vanden Stockstadion resoluut de verdediging op voor Peersman. Nu is het anders.

"Het is onvermijdelijk dat we daarin vroeg of laat een beslissing moeten nemen. Alleen weet ik niet wanneer. Er wordt over nagedacht en ik houd er rekening mee dat het geduld van Zitka niet oneindig is", zei hij.

Derde doelman Jan Van Steenberghe komt in ieder geval niet in aanmerking. Peersman was ondertussen karig met zijn commentaar.

Ondertussen veranderde de situatie van Vincent Kompany. Hij is mogelijk toch out.

De 19-koppige kern die vandaag na de training van 16 uur op afzondering gaat: Zitka, Peersman, Zewlakow, Kompany (?), De Boeck, Zewlakow, Deschacht, Wilhelmsson, Vanderhaeghe, Baseggio, Zetterberg, Iachtchouk, Aruna, Vanden Borre, Ehret (?), Traoré, Legear, Lovre, Mpenza.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.