Selectie Anderlecht - Bergen

VRIJDAG, 19 AUGUSTUS 2011, 20:50 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Terwijl men nog nageniet van de winst tegen Bursaspor, zit Anderlecht al met de match van zondag tegen Bergen in het hoofd. Na de vrijdagtraining selecteerde Ariël Jacobs 21 spelers voor deze partij. Dennis Praet is er ook bij.


Bij de kern ook Roland Juhasz, die gisteren niet kon spelen wegens een dijblessure. Of hij zondag speelklaar raakt, moet nog blijken. "We moeten afwachten hoe de dijblessure evolueert", aldus Jacobs. "Als je om de twee à drie dagen een wedstrijd hebt, moet je natuurlijk bepaalde keuzes maken."

Ook op Fernando Canesin Matos, die tegen Bursaspor in de slotfase een serieuze trap op de enkel incasseerde, rekent Jacobs voor zondag. "Die trap was vooral pijnlijk, maar normaal gezien niet ernstig", zo legt de Anderlecht-coach uit.

Olivier Deschacht, Sacha Iakovenko en Lukas Marecek treden vanavond aan in de beloftenwedstrijd tegen RC Genk.

Selectie: Biglia, Canesin, Cordier, De Sutter, Deschacht, Gillet, Iakovenko, Jovanovic, Juhasz, Kanu, Kljestan, Kouyate, Legear, Marecek, Praet, Proto, Roef, Safari, Samuel, Suarez en Wasilewski.

Bron: RSCA.be



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.