Jacobs blikt vooruit naar Bergen

ZONDAG, 21 AUGUSTUS 2011, 13:20 - BelgicaZeus
Anderlecht-Online No Image Found

Tegen Bursaspor leek het eindelijk vlot te gaan bij Anderlecht. Enkele spelers deden het heel goed en deden het beste vermoeden voor de volgende matchen. Toch onderschatten ze Bergen niet.


'De match tegen Bursaspor was een momentopname', zegt trainer Ariël Jacobs. 'Ik ga er niet meteen conclusies uit trekken'. Anderlecht weet hoe het is om tegen een promovendus te spelen. Net zoals Leuven hebben ze hun start niet gemist en met Perbet hebben ze een vlot scorende spits. 'Ze komen zonder druk en hebben niets te verliezen'.

Jacobs moet ook nog puzzelen want in tegenstelling tot donderdag kan hij nog geen beroep doen op Odoi (schorsing). Ook Canesin (enkel) en Juhasz (kuit) zijn twijfelachtig. Daardoor zullen misschien enkele jongens hun kans krijgen en Jacobs hoopt dat ze die zullen grijpen. Hij merkt ook op dat hij kijkt naar fitheid en wedstrijdfitheid. Het laatste kan je wel maar op doen door matchen te spelen uiteraard. De concurrentie binnen de groep stijgt ook en daardoor zal hij kunnen zien wie gemaakt is voor de top.

'Je kan niet iedereen tevreden stellen'. Zo besluit de paars-wit trainer.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.