Kljestan: "Complementair met Biglia"

MAANDAG, 22 AUGUSTUS 2011, 13:34 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Sacha Kljestan lijkt eindelijk een basisplaats veroverd te hebben. Tegen Bergen was hij één van de betere Anderlecht-spelers "Het is jammer dat we vandaag twee punten hebben laten liggen", zo vertelde hij achteraf.


"Ik zit kapot. Toen we na die rode kaart met tien kwamen te staan, hebben Biglia en ik heel hard moeten werken om de ruimtes te blijven belopen. Ik denk dat ons dat aardig gelukt is", zo vertelt de Amerikaan in Het Laatste Nieuws.

"Bergen voetbalde aardig. Voor de rust hielden ze wel veel volk achter de bal, maar als ze konden uitvoetballen deden ze dat verzorgd. Toch waren hun goals vermijdbaar."

"Eigenlijk geven we hen de twee doelpunten cadeau. Gelukkig heeft de hele ploeg zich heel weerbaar getoond en hebben we de juiste mentaliteit aan de dag gelegd. Op karakter zijn we kunnen terugkomen."

Samen met Lucas Biglia delegeert Kljestan tegenwoordig het Anderlecht-middenveld. "Lucas en ik zijn complementair. Ik voel dat mijn ploegmaats mij dit seizoen meer vertrouwen geven. Ze leveren makkelijker de bal bij mij in. Daardoor ga ik zelf ook met meer vertrouwen voetballen. Ik hoop dit seizoen echt belangrijk te worden voor Anderlecht."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.