Hopen op Suarez, Canesin en Juhasz

DINSDAG, 23 AUGUSTUS 2011, 08:52 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Voor de wedstrijd van donderdag tegen Bursaspor hoopt Anderlecht een beroep te kunnen doen op Matias Suarez (heupbuiger), Fernando Canesin (enkel), Roland Juhasz (kuit). Alle drie de spelers sukkelen met lichte blessures.


Man-in-vorm Suarez moest zondag tijdens de opwarming afhaken voor de partij tegen Bergen. Ariël Jacobs omschreef hem na die wedstrijd als "zeer twijfelachtig" voor de matchen tegen Bursaspor en Club Brugge.

Niet veel beter gaat het met Canesin. De jonge Braziliaan sukkelt al een tijdje met de enkel, maar wordt met inspuitingen telkens opgelapt om te spelen. Zondag zette Jacobs hem op de bank om hem te sparen, maar hij moest toch invallen. Na de wedstrijd had Jacobs hier al spijt van en zei dat de blessure hierdoor "vijftig procent erger" was geworden.

Ten slotte is er ook nog Juhasz. Die blesseerde zich vorige week aan de kuit toen hij het vliegtuig verliet in Bursa. Ook achter zijn aantreden donderdag staat nog een vraagteken.

Wel er zeker bij zijn Denis Odoi en Samuel, die komende zondag in de competitie geschorst zijn.

Bron: Het Laatste Nieuws, Het Nieuwsblad, Gazet van Antwerpen



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.