Vertrekt Legear alsnog naar Terek Grozny?

WOENSDAG, 24 AUGUSTUS 2011, 11:46 - BelgicaZeus
Anderlecht-Online No Image Found

Volgens de internetpagina van de Russische krant Sport Express praat Anderlecht met Terek Grozny over een transfer van Jonathan Legear. Sudpresse meldt dan weer dat Legear een akkoord heeft met een "niet nader genoemde club".


Sport Express beweert dat Anderlecht zo'n vier miljoen euro kan opstrijken voor Legear. De speler zelf kan bij de club uit Tsjetsjenië het dubbele verdienen van wat hij nu krijgt. Het Laatste Nieuws, dat dit nieuws overneemt, vult zijn bericht aan met de melding dat het onduidelijk is of Legear trek heeft in een transfer naar Rusland.

Op basis van wat Sudpresse vanmorgen op haar website schrijft, zou dat wel eens het geval kunnen zijn. Zij hebben vernomen dat Legear een voorakkoord heeft met een voor hen onbekende club (mogelijk Grozny dus) en dat hij wel eens snel zijn contract kan tekenen. De transfersom waar de Waalse krant over spreekt, bedraagt vijf miljoen euro.

Bron: Het Laatste Nieuws, www.sudpresse.be



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.