Lukaku deze winter misschien uitgeleend?

WOENSDAG, 24 AUGUSTUS 2011, 14:14 - BelgicaZeus
Anderlecht-Online No Image Found

Romelu Lukaku zou komende winter misschien wel worden uitgeleend aan Stoke City. Dat zegt de sportkrant 'Sport 360°'. Ook Benfica is kandidaat maar Chelsea verkiest een Engelse club.


De voormalige paars-wit spits zou 6 maanden krijgen om te wennen aan het nieuwe leven op Stamford Bridge. Zijn speelkansen zouden echter beperkt blijven tot de Carling Cup. Dus uitgeleend worden zou een mooie kans zijn om zich te tonen.

Weddenschap

Romelu heeft intussen zelf ook 1000 EUR verwed op dat Anderlecht dit jaar kampioen zal worden. Hij zegt dat met zo'n potentieel aan spelers het niet anders kan, anders zal hij zijn gedacht eens zeggen, aldus Romelu met een knipoog. Over blauw-zwart: 'Met tien nieuwe spelers zal Brugge niet de titel halen'.

Contact met Anderlechtspelers

Met zijn ex-coach heeft Romelu nog niet gesproken maar dat komt wel. Hij zegt dat het normaal is dat Jacobs het momenteel heel druk heeft. Wel heeft hij al contact gehad met Safari, Molins, Proto, Kabasele en Verboom en natuurlijk zijn jongere broer Jordan.

Hopen op afscheid in het Astridpark met Boussoufa

Romelu zelf zal de topper van komend weekend niet bijwonnen omdat het een te hoog risico in zou houden en omdat het op verplaatsing in Brugge is. Hij wil zijn afscheid van de supporters samen met Boussoufa doen. Momenteel vindt hij het nog te vroeg.

Bron: HLN, Sport360°




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.