Legear zo goed als zeker naar Terek Grozny

DONDERDAG, 25 AUGUSTUS 2011, 09:20 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

De kans is groot dat Jonathan Legear straks zijn laatste partij voor Anderlecht speelt. Morgen legt Legear medische tests af bij Terek Grozny en hij zou zijn ploegmaats al ingelicht hebben over een vertrek.


Herman Van Holsbeeck onderhandelde gisteren met een afgevaardigde van Grozny. De club uit Tsjetsjenië biedt Anderlecht een transfersom van vijf miljoen euro en Legear een jaarsalaris van 1,8 miljoen euro. De Luikenaar kan er een contract voor drie jaar met optie voor een vierde tekenen.

Gisterenavond liet Legear zijn entourage al weten afscheid te zullen nemen van Anderlecht. Vanavond na de partij tegen Bursaspor zou Legear ook zelf met Grozny gaan onderhandelen. Morgen zou hij dan naar München vliegen om daar medische tests te ondergaan en daarna door te reizen naar Rusland.

Bij Anderlecht wil men niet reageren op het nakende vertrek van Legear. De speler zelf wou de pers ook niets vertellen, maar bracht al wel zijn ploegmaats op de hoogte. De enige die iets kwijt wilde, was de makelaar van Legear. Die liet weten dat er binnenkort iets zou bewegen.

Bron: Het Nieuwsblad, Het Laatste Nieuws



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.