Jacobs: "Club had zelfde voorbereiding als wij"

VRIJDAG, 26 AUGUSTUS 2011, 21:01 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Een dag na de Europese kwalificatie moet Ariël Jacobs zijn blik al richten op de topper tegen Club Brugge. "Natuurlijk wil je graag zoveel mogelijk van die topmatchen winnen. Al is het maar om het prestige", zo zei hij vanmiddag.


Op zijn persconferentie werd Jacobs ook herinnerd aan de 3-0 nederlaag die paars-wit vorig seizoen tijdens de play-offs leed in Brugge. "Daar nu nog op terugkomen, is niet echt relevant omdat intussen heel veel spelers tussen de lijnen staan die niet bij die partij betrokken waren, zo meent de Anderlecht-coach. "Maar het blijft natuurlijk wel een feit dat die nederlaag, de tweede na Standard, ons de das heeft omgedaan tijdens de play-offs om de titel."

Vorig weekend verloor Anderlecht punten na zijn midweekse match in Europa. Dit fenomeen komt wel vaker voor, maar mag voor Jacobs zondag geen excuus zijn. "We hebben dus allebei dezelfde soort voorbereiding op de topper van komende zondag", aldus Jacobs, die niet vreest dat de match nog in de benen zal zitten.

"Toen we vorige week zondag tegen Mons tegen een 0-2 achterstand aankeken, dachten veel mensen ook dat we na die zware verplaatsing naar Bursa de kracht niet meer zouden vinden om terug te vechten. Maar dat deden we wel. In die match zijn we zowel op fysiek als mentaal vlak van heel ver teruggekomen. Daar maak ik me dus geen zorgen over."

Bron: RSCA.be



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.