‘Supporter’ werpt steen naar spelersbus

MAANDAG, 29 AUGUSTUS 2011, 02:28 - WauteRSCA
Anderlecht-Online No Image Found

Het mag dan wel behoorlijk paradoxaal klinken doordat de scheidsrechter het leer tot driemaal toe op de stip legde, maar de Club Brugge-Anderlecht van gisterenmiddag verliep zonder al te veel incidenten. Op het veld dan toch.


Dat de late gelijkmaker van Jovanovic de thuissupporters niet bepaald gelukkig maakte staat buiten kijf,en ook de Anderlecht-supporters waren niet onverdeeld gelukkig door de twee missers van op elf meter. Desondanks waren er nauwelijks of geen confrontaties tussen de twee supportersgroepen.De serene sfeer in de aanloop naar de topper was daar wellicht niet vreemd aan.(Hoefkens tekende in naam van zijn club het rouwregister voor David Mbokani en blauw zwart stelde zelf voor om met een rouwband te spelen n.v.d.r)

Jammer genoeg moest de politie na de wedstrijd wel een 'supporter' oppakken die ervan verdacht wordt een steen te hebben geworpen naar de paars-witte spelersbus. Gelukkig raakte er niemand gewond en kon de bus de tocht naar de hoofdstad verderzetten.

bron: hln.be



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.