Juhasz: "Milan was luid aan het roepen"

MAANDAG, 29 AUGUSTUS 2011, 09:05 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Roland Juhasz vocht verbeten duels uit met Björn Vleminckx. Juhasz haalde meestal de bovenhand, maar ergerde zich ook aan het gedrag van de Club-spits. "Vleminckx is een tribune-speler. Hij speelt voor de scheidsrechter en fans."


Op een bepaald moment liep Vleminckx tegen de borstkas van Juhasz. De blonde spits ging met veel show liggen en greep naar zijn hoofd. "Zelfs als hij niet geraakt wordt, gaat hij liggen en begint hij over de grond te rollen", aldus Juhasz.

"Waarom is het nodig om de supporters op die manier nerveus te maken? Bij een topper is het publiek al opgejut genoeg. Hij is een goeie speler, maar soms moet hij zich gewoon op de match concentreren."

Ook offensief droeg Juhasz zijn steentje bij. De verdediger legde een voorzet van Iakovenko goed terug tot bij Jovanovic zodat die kon gelijk maken. "Ik wilde zelf trappen, maar toen besefte ik dat Milan beter gepositioneerd stond en ook een beter schot heeft dan ik. Hij was ook luid aan het roepen."

Bron: Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.