Biglia: "Ik ben nu omringd door betere spelers"

MAANDAG, 29 AUGUSTUS 2011, 09:57 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Lucas Biglia ontpopt zich steeds meer tot de draaischijf van Anderlecht. Ook hij had gisteren gehoopt te winnen in Brugge. "Natuurlijk ben ik ontgoocheld", zei hij. "Wij waren de betere ploeg. Ja, ook in de tweede helft."


"Ik ga er niet mee akkoord dat Club Brugge het gelijkspel zou verdiend hebben op basis van hun tweede helft. Ook na rust hebben ze nauwelijks een kans weten te creëren", aldus Biglia in Het Laatste Nieuws.

Even zag het er beroerd uit voor Biglia toen hij een slag in de nek kreeg van Vleminckx. "Mijn hals verstijfde meteen. Neen, met mijn schouder had het niets te maken. Ik kreeg meteen een pijnstiller van de dokter, anders had ik wellicht niet verder gekund."

Patron van Anderlecht

Hoewel hij amper vakantie gehad heeft, is Biglia erg sterk aan het seizoen begonnen. Als centrale middenvelder en aanvoerder is hij de patron van de ploeg geworden. "De ervaring die ik bij de nationale ploeg heb opgedaan, heeft me veel vertrouwen gegeven", aldus de Argentijn.

"Een andere reden waarom ik vandaag een hoger rendement haal, is dat ik nu omringd word door betere spelers. Het technische niveau ligt veel hoger en dat maakt het ook voor mij makkelijker voetballen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.