Engelse pers ziet ook Jordan bij Chelsea

MAANDAG, 29 AUGUSTUS 2011, 10:51 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Nadat Romelu Lukaku vorige week in een interview de lof zong over de kwaliteiten van zijn broer Jordan, ziet de Engelse pers de twee al samen bij Chelsea. "Het is mijn droom dat hij mijn broer me hier ooit komt vergezellen."


"Ik houd al van kleinsaf van Chelsea, Jordan heeft hetzelfde gevoel bij Arsenal", zo vertelde Romelu. "Nu ik met een contract bij Chelsea een droom vervuld heb, is mijn laatste droom dat mijn broer me hier op een dag zou vergezellen."

"Technisch is hij beter dan ik, dat wil ik gerust toegeven. Ik hoop dat Anderlecht hem aan het eind van dit seizoen een kans geeft in de eerste ploeg. Als onze scouts hem bezig zien, zullen ze wel zien tot wat hij in staat is."

In de Britse media klonk het dit weekend dat Lukaku bij zijn coach Villas-Boas heeft aangedrongen om ook Jordan weg te halen bij Anderlecht. De jongste Lukaku heeft in Brussel nog een contract tot medio 2013.

Bron: Het Laatste Nieuws



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.