Odoi: "Nooit stress, enkel voor examens"

MAANDAG, 29 AUGUSTUS 2011, 20:19 - BelgicaZeus
Anderlecht-Online No Image Found

De nieuwkomer bij de Rode Duivels Denis Odoi, begon vandaag aan de voorbereiding voor de match van vrijdag tegen Azerbeidzjan. Hij liep er zeer ontspannen bij.


Odoi kent heel wat spelers bij de Duivels. "Met de helft van de kern heb ik nog op school gezeten of in de jeugd mee samengespeeld", lacht Odoi. "Of ik nerveus was voor mijn eerste training met de Rode Duivels? Nee, ik heb bijna nooit stress. Alleen vroeger toen ik examens had."

Of hij speeltijd zal krijgen, denkt hij wel niet. "Het is mijn eerste keer bij de nationale ploeg. Er zijn genoeg steengoeie verdedigers in de kern. Ik heb geduld, maar als de bondscoach me nodig heeft, zal ik er staan. Ik denk niet te veel na over speelkansen, ik ben gewoon blij dat ik er bij ben."

Odoi moet nu ook wennen aan verdere verplaatsingen dan toen hij bij STVV zat. "Ik heb al gemerkt dat je dat gewoon moet zijn bij een topclub. Naar Bursaspor moesten we ook al drie uur vliegen. Wat ik dan doe? Een filmpje kijken of een boek lezen."

Bron: Sporza



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.