Lommel United kijkt uit naar bekermatch

DINSDAG, 30 AUGUSTUS 2011, 10:21 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Lommel United ontvangt op 21 september Anderlecht in het 16e finales van de Beker van België. De club wil zijn thuisvoordeel niet verkopen en de spelers kijken rijkhalzend uit naar de confrontatie met Anderlecht.


Lommel ontvangt Anderlecht aan de Gestelse Dijk. Een verkoop van het thuisvoordeel is geen optie. "We spelen in eigen huis, onze supporters verdienen dat. We bouwen gewoon een voetbalfeest aan de Gestelsedijk", aldus manager Greet Vanbrabant

"Ik weet dat hier en daar al werd gezegd na de loting om in Brussel te spelen, maar ik kan daar duidelijk in zijn. Er is nog geen voorstel gedaan in die richting en als dat komt gaan we er niet op in."

"Anderlecht is een droom"

De spelers van Lommel United staan alvast te popelen om het op te nemen tegen Anderlecht. "Uiteraard is dit een mooi moment voor de club, want een loting tegen Anderlecht is een droom voor elke speler", vertelt Alessandro Cerigioni, zaterdag matchwinnaar met twee doelpunten.

Toon Lenaerts treedt hem bij. "Ik hoef je niet te vertellen dat dit een moment wordt waarnaar je als jonge voetballer mag uitkijken. Vorig jaar was het Brugge, nu Anderlecht. Wat dat betreft mogen we niet mopperen over de loting."

Bron: Het Nieuwsblad, Het Laatste Nieuws



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.