Gillet: "Beter naarmate ik meer speel"

DINSDAG, 30 AUGUSTUS 2011, 11:17 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Het seizoen 2011-2012 is nog niet dat van Guillaume Gillet geworden. De rechterflankspeler zweeft tussen de basis en de bank en beging zondag op Brugge een domme penaltyfout. "Ik kwam gewoon te laat", zo geeft hij toe.


"Ik maak de penaltyfout", zo geeft Gillet vandaag toe in Het Nieuwsblad. ""In tegenstelling tot vorig seizoen (toen de fout duidelijk buiten het strafschopgebied was, red.) is er nu geen reden tot discussie. Ik kom gewoon te laat. Al gaat lichtgewicht De Jonghe wel gemakkelijk tegen de grond."

Voor het eerst sinds zijn komst naar Anderlecht is Gillet geen titularis meer. Nu speelde hij wel alweer twee matchen op rij. "Donderdag had ik tegen Bursaspor na een kwartier spelen wat zware benen en achteraf was ik ook moe. Ik ben dan ook een diesel. Naarmate de matchen elkaar opvolgen, zal dat wel beter gaan."

"Het is leuk dat ik nu weer twee matchen op rij heb kunnen spelen. Het geeft me vertrouwen. Net als onze prestatie tegen Club trouwens. Ik heb een goed oog in de komende matchen", zo besluit de Luikenaar.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.