Canesin: "Vragen dat ik penalty's mag trappen"

DINSDAG, 30 AUGUSTUS 2011, 11:36 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Fernando Canesin Matos lokte tegen Club Brugge opnieuw een strafschop uit, zijn derde al in vijf wedstrijden. "Bij de jeugd lokte ik niet speciaal veel penalty's uit. Het mag wel blijven duren, wat mij betreft", zo lacht Canesin.


"Ik maak de actie en Suarez heeft meteen door wat ik wil. Hij geeft me de bal goed mee en ik kom oog in oog te staan met de keeper. Net als ik hem wil omspelen, brengt hij mij foutief ten val. Terechte penalty", aldus de Braziliaan in Het Nieuwsblad.

Jammer genoeg werd de strafschop vervolgens gemist door Kljestan. "We zullen er op moeten trainen. Het zijn toch zeer grote kansen, die je eigenlijk niet mag missen", is Canesin duidelijk. "Ik sta niet op de lijst van penaltytrappers, maar ik zal dat nu misschien wel vragen", voegt hij er lachend aan toe.

Over de uitslag is Canesin dan wel niet tevreden, over de prestatie wel. "Ik ben blij met mijn prestatie en die van de ploeg. We hebben goed gevochten. Jammer dat we de drie punten niet hebben kunnen meenemen. Laat ons nu rustig toewerken naar de volgende match tegen Kortrijk en daar wel de drie punten halen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.