Transfer Legear definitief afgerond

DINSDAG, 30 AUGUSTUS 2011, 18:07 - BelgicaZeus
Anderlecht-Online No Image Found

Op de site van Anderlecht staat te lezen dat de transfer van Legear is afgerond. Hij tekende een contract voor 3 jaar bij Terek Grozny.


7 Jaar Paars-Wit
De Luikenaar maakte zijn debuut voor Anderlecht tijdens het seizoen 2004-2005. Hij viel de laatste 20 minuten in, en was meteen goed voor het derde doelpunt tegen Oostende. Zijn eerste basisplaats was 2 maanden later tegen Standard. Legear speelde 7 seizoen voor paars-wit. In totaal speelde hij 163 matchen, met daarin 29 goals.

In die 7 jaar werd hij 3 keer kampioen en won hij 1 keer de beker. "Het is met pijn in het hart dat ik Anderlecht verlaat, maar ik ben - na 7 jaar trouwe dienst - toe aan een nieuwe uitdaging", vertelde Jonathan Legear. "Bovendien kan ik mijn financieel gevoelig verbeteren en een voetballoopbaan is kort. Sportief is de Russische competitie ook van een goed niveau", weet Jonathan.

"Ik zal nooit vergeten wat RSC Anderlecht voor mij gedaan heeft. Ik zal paars-wit voor altijd in mijn hart dragen en ik wil langs deze weg de coach, de directie, mijn medespelers en alle medewerkers van RSC Anderlecht bedanken voor de mooie jaren. Ook de supporters kunnen op mijn dankbaarheid rekenen. Ik zal nooit vergeten hoe ze mij al die jaren gesteund hebben. Ik wens RSCA alle succes toe in de Belgische competitie en de Europa League."

Bron: RSCA



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.