De Boer pareert kritiek op komst Bulykin

VRIJDAG, 2 SEPTEMBER 2011, 09:03 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

De transfer van Dmitry Bulykin naar Ajax lokte al heel wat kritiek uit. Sommigen vergelijken zijn komst met die van Ahmed Hossam vorig jaar, maar die flopte volledig. Volgens Frank De Boer zijn beide echter niet te vergelijken.


Drie jaar geleden stelde Ari Coronel in zijn rapport dat Ajax beter niet investeerde in oude spelers. Desondanks haalde Martin Jol vorig seizoen Ahmed Hossam terug. Nu trok Ajax met Bulykin opnieuw een spits op leeftijd aan.

"Maar het is een schande om Bulykin en Mido met elkaar te vergelijken. Alleen al als je kijkt naar Mido's fysieke gesteldheid. Maar ook qua voetballend vermogen", aldus De Boer.

"Ik ga altijd het liefst met eigen jeugd aan de slag. Maar als die voor een positie niet voorradig is, kun je beter buiten kijken. Het is fantastisch dat we Dmitri Bulykin voor één jaar hebben vastgelegd. Hij was wat mij betreft het ontbrekende puzzelstukje. Nu hebben we helemaal een sterke selectie."

Bron: Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.