Uitslagen interlands Anderlecht-spelers

ZATERDAG, 3 SEPTEMBER 2011, 09:46 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Gisterenavond stond er interlandvoetbal op het programma en ook enkele Anderlecht-spelers waren opgeroepen. Milan Jovanovic, Marcin Wasilewski en Sacha Kljestan waren de enige die in actie kwamen.


Milan Jovanovic stond in de basis bij Servië en zijn land versloeg Noord-Ierland met 0-1. Servië deelt de tweede plaats in Groep C met Slovenië, maar heeft één wedstrijd minder gespeeld.

De Rode Duivels mogen hun droom om het EK in Polen en Oekraïne te halen waarschijnlijk opbergen. In Azerbeidzjan speelde het 1-1 gelijk. Dennis Odoi, die voor het eerst was opgeroepen, keek toe van uit de tribune.

In Groep E stonden Hongarije en Zweden tegenover elkaar. De Hongaren, waar Roland Juhasz niet in de kern zat, haalden het met 2-1. Bij Zweden, voor wie oud-Anderlecht-speler Wilhelmsson scoorde, bleef Behrang Safari de hele wedstrijd op de bank. Beide ploegen staan gedeeld tweede in de groep, al heeft Hongarije één wedstrijd meer gespeeld. Nederland leidt met het maximum van de punten.

Als organisator van het EK volgend jaar moet Polen geen kwalificaties spelen. Het oefende daarom gisteren tegen Mexico. Marcin Wasilewski speelde de volledige wedstrijd.

Ook de Verenigde Staten speelden gisteren een oefenwedstrijd. Het verloor thuis met 0-1 tegen Costa Rica. Sacha Kljestan viel in na 67 minuten en incasseerde tien minuten later een gele kaart. Dinsdag oefent de VS op de Heizel tegen België.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.