Kljestan: "Me tonen aan nieuwe bondscoach"

DINSDAG, 6 SEPTEMBER 2011, 09:02 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Voor de Anderlecht-fans is het tijdens België - Verenigde Staten vanavond vooral uitkijken naar Sacha Kljestan. Zelf heeft hij er alvast zin in. "Ik heb al aan Lukaku gezegd dat we straks de Belgen willen kloppen met 0-3."


"Ik kijk al maanden uit naar deze match", zo zegt Kljestan. "Het is mooi om met mijn thuisland in mijn voetbalthuisland te kunnen voetballen. Maar ik heb mijn ploegmaats al gewaarschuwd voor België. De resultaten volgen nog niet, maar België zal weldra een van de sterkste teams van Europa hebben."

Eind juli kreeg de VS met Jurgen Klinsmann een nieuwe bondscoach. "Ik wil me tonen aan hem", aldus Kljestan. "Op de Gold Cup de voorbije zomer was ik onder de vorige coach regelmatig basisspeler en dat heeft mijn vertrouwen opgekrikt."

De locatie waar straks gespeeld wordt, is voor Kljestan alvast geen onbekend terrein. "Net naast het Koning Boudewijnstadion ligt mijn favoriete plek: de Kinepolis. Mijn vrouw en ik zijn echte filmliefhebbers: we komen hier zeker een keer per week langs."

Bron: Het Laatste Nieuws, Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.