Uitslagen interlands Anderlecht-spelers

WOENSDAG, 7 SEPTEMBER 2011, 09:01 - Garrincha

Een aantal spelers van Anderlecht kwamen gisteren in actie voor hun land. Sacha Kljestan was er niet bij, hij kwam niet van de bank tijdens België - VS (1-0). Milan Jovanovic kende meer succes, hij scoorde voor Servië.

De Anderlecht-spits vindt dit seizoen vlot de weg naar doel. Na twee doelpunten voor Anderlecht bracht Jovanovic, die de hele partij speelde, gisteren Servië na zes minuten op voorsprong tegen de Faroër Eilanden. Servië haalde het met 3-1 en is goed op weg naar plaats twee in zijn poule en de daaraan verbonden barragewedstrijden.

In groep E won Zweden eenvoudig met 0-5 in San Marino. Behrang Safari kwam net als afgelopen zaterdag niet van de bank. Bij Hongarije stond Roland Juhasz opnieuw in de basis. De aanvoerder speelde de hele partij en kreeg geel. Hongarije won met 0-2 in Moldavië en deelt met Zweden de tweede plaats in de groep. De Zweden hebben wel één wedstrijd minder gespeeld.

In een oefeninterland speelde Polen en Duitsland 2-2 gelijk. Bij de thuisploeg stond Marcin Wasilewski negentig minuten tussen de lijnen.

Beloften

De Belgische beloften wonnen hun tweede partij in de EK-voorronde met 4-1 tegen Azerbeidzjan. Lamisha Musonda viel in na 78' minuten bij een 2-1 stand.

De Tsjechische U21 raakten dan weer niet verder dan 1-1 tegen Armenië. Lukas Marecek was aanvoerder van het team, waar ook Jan Lecjaks de volledige partij speelde.

De Belgische U19 oefenden maandag tegen Turkije en speelden 1-1 gelijk. Jonathan Vervoort, Jordan Lukaku en Massimo Bruno speelden de hele partij. Bruno scoorde het Belgische doelpunt.