Anderlecht recupereert Cullen, Diaby en Trebel

VRIJDAG, 5 FEBRUARI 2021, 16:25 - TCV
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN Voor de moeilijke verplaatsing op zondagavond naar Racing Genk kan Vincent Kompany opnieuw rekenen op de diensten van Cullen, Diaby en Trebel. Ze werden woensdag uit voorzorg aan de kant gehouden voor de bekermatch in Luik.

Op Yari Verschaeren en Hendrik Van Crombrugge na kan Kompany dus rekenen op een fitte kern. Ook Elias Cobbaut staat dicht bij een terugkeer, maar men wil geen risico's lopen met de verdediger te snel te brengen. Verschaeren mogen we nog niet meteen op het veld verwachten, maar Kompany zegt dat de speler hard werkt aan zijn terugkeer met een positieve attitude. "Het is moeilijk om een datum op zijn rentree te plakken, maar hij zal zeker terugkeren”, aldus Kompany.

Over het afscheid van ex-ploegmaat Silvio Proto zei Kompany het volgende: "Ik wens hem het allerbeste. Silvio is een toffe gast. Een familiemens ook. Hopelijk kan hij nu genieten met zijn vrouw en kinderen.”
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.